Valentine’s Day – Sesiune foto de studio

Orice Yin are un Yang, orice planeta are luna ei si orice suferinta isi gaseste alinarea intr-o mangaiere. Povestea lor incepe simplu. El are un suflet mare. Ea, delicata si gratioasa. Destinul le pare potrivnic deocamdata, insa toate acestea se schimba intr-o zi cand drumurile lor se intersecteaza, literalmente.
Aranjata, cu o rochie mai rosie decat cel mai imbujorat trandafir. Asa o intalneste el. Aroma parfumului ei ii insfaca falcile si ii revigoreaza simturile.

Ca si Big Bang-ul, din nimic se naste un Univers intreg, al lor. Expansiunea relatiei incepe, un vulcan din care erup gesturi timide, explozii piroclastice de zambete si sarutari furate. Fluturasi zburand haotic prin stomac, cine romantice la lumina lumanarilor sau a Lunii.
Prea multe pahare de vin baute, haine proiectate in aer sfarsind mototolite pe podea, dragoste, dragoste si iar dragoste. Ce ar fi viata fara dragoste?

1 sedinte foto constanta

2 poze in studio

4 indragostiti in constanta

3 sesiuni foto in studio Constanta

5 fotografie de studio

6 studio foto Constanta

7 fotograf constanta

8 poze inedite constanta

Orice act creativ, ca e Big Bang-ul in sine sau „doar” o tumultoasa poveste de dragoste, are nevoie de imortalizare. Doar de un gand e nevoie si noi vom fi acolo, langa voi, in cele mai speciale momente din viata vostra. Stiu la ce va ganditi. Nu, nu atunci 🙂 .

Aruncati-ne un gand!