Sesiuni foto in studioPoveste de Craciun 2021

 
  • Va multumim ca v-ati gandit sa faceti o sesiune foto de Craciun la noi in studio. Avem nevoie de cateva informatii de la dvs pentru a putea merge mai departe cu programarea.
 

Verification

An de an organizam sesiuni foto de Craciun la noi in studio. Nici nu mai stiu de cand le facem, parca de 7-8 ani. Deci putem spune lejer ca este o traditie. O traditie frumoasa.
Cu siguranta este asa pentru numeroasele familii care ne-au calcat pragul in fiecare iarna. Ocazional mai primim fotografii cu colectia de albume adunate in toti acesti ani, este ceva de-a dreptul special.
Anul acesta Povestea de Craciun isi va deschide portile pe 19 noiembrie, si va continua pana pe 22 decembrie.

Intotdeauna am incercat sa facem decoruri interesante, dar credem ca in acest an am reusit sa facem ceva cu totul si cu totul deosebit. Am adus polul nord la noi in studio. Avem de toate aici –  munti cu zapada, brazi, o sanie, un iglu, chiar si un urs polar. Se va pescui la copca, ne vom incalzi seara la un foc. Si ca sa simtim un pic de Craciun totusi va fi prezent si un EschiMoș 🙂

Aveti toate detaliile financiare in ultima fotografie atasata, ce nu este scris acolo si este un „test de rabdare” sa vedem daca cititi tot textul de aici este ca in luna noiembrie sesiunile foto de Craciun vor beneficia de un discount de 10% din pretul de baza.
Tot ce trebuie sa faceti este ca la inscriere sa precizati codul „noiembrie10”.

Sesiunile foto vor avea ca de obicei durata de aproximativ 30 de minute si veti primi cel putin 20 de fotografii in cel mult 3 zile lucratoare de la sesiune. Intre sesiuni spatiul va fi aerisit si dezinfectat.

Va asteptam cu drag!
Pentru inscrieri – whatsapp, mail, telefon, cum va este mai usor. Sau – si mai bine – printr-un mesaj pe formularul de pe aceasta pagina.