Sesiuni foto de Craciun in ConstantaPoveste de Craciun 2019Decorurile pregatite pentru voi anul acesta!

An de an, ducem traditia mai departe si aducem impreuna familiile, cu mic cu mare, intr-un decor de poveste, de sarbatori!
Va invitam la a 6-a editie a Sesiunilor foto de Craciun, alaturi de Adora Studio! Suntem coplesiti de cererile deja primite si ne bucuram ca vreti sa va petreceti o mica parte din timpul sarbatorilor, alaturi de noi in studioul lui Mos Craciun.
De aceea, cadoul nostru pentru voi in acest an vine cu 10% discount din pretul sesiunii foto, pentru toti cei care isi fac programarea la Sesiunea de Craciun pana pe data de 6 decembrie.

Începând din 8 decembrie, fiecare sesiune foto programata la noi, contribuie la bucuria celor care au mai mare nevoie! Ne alaturam campaniei @The Christams Act si donam 5% din incasari catre copii din mediile defavorizate din judetul Constanta.

Rezerva acum la numarul 0723314326, prin mesaje direct pe FB sau pe e-mail contact@adora-studio.ro

Pachetul oferit de noi costă doar 450 lei de luni pană vineri și 500 lei in week-end și pe langă cele 20 de fotografii editate veți primi si o fotografie inramata. Pe loc!!!

Dacă asta nu e suficient, puteti alege și un album foto de 15×15 cm, sau 20×20 cm potrivit pentru măsuța dumneavastră de cafea.  De asemenea – ce cadou poate fi mai frumos pentru bunici decat un astfel de album? Sau o fotografie superba cu intreaga familie intr-o rama atent aleasa de noi?

 

 

Noi va asteptam!