Andreea si Andy

Revenim pe blog cu un nou post dupa o lunga absenta… Am observat ca spre sfarsitul unui sezon de nunti ziua incepe sa aibe din ce in ce mai putine ore 🙂 Incercam ca pe mai departe sa avem o constanta in a prezenta ultimile noastre realizari.

Andreea este o mare iubitoare de fotografie. Ne-a contactat cu mult timp in urma pentru a se asigura ca eu si Paulian vom fi prezenti la evenimentul ei. Asa a si fost. Acestea sunt doar o parte din imaginile celor doi, Andreea si Andy.


 • Andreea said:

  Cam buni fotografii astia .... Va multumim mult dragilor. A fost o placere sa va avem alaturi de noi, pentru ca ne-ati facut sa ne simtit "supercalifragilistic"! Abia asteptam un alt moment ca sa ne revedem, voi cu aparatele, noi cu gura pana la urechi.

 • Gabi & Filip said:

  Doamnei Tenor si sotului ei :), casa de piatra! Fotografiile sunt excelente (toate 200 ;) )!

  Andy, atunci cand zice Andreea "abia asteptam sa ne revedem" cu domnii Adora pentru fotografie vorbeste de mine si de ea cred, stiu ca tu si Filip ati vrea sa ii revedeti mai degraba la un pahar de Bordeaux :). Nici o problema, facem si una si alta :). Fac asadar publica invitatia noastra la Paris pentru voi 2, Cristi & Paul, sotiile & bebelina & bebelin.

  Va pupam!

  PS/ Fotografia nr 8 e ceva...n-am cuvinte...

 • Andreea said:

  Doamne ca bine zici :)))))