Fotografie de nunta: Ana si Alex, Bucuresti

A venit in sfarsit momentul sa publicam un articol pe blog despre nunta Anei si a lui Alex. Pana acum privilegiul vizionarii acestor fotografii era pastrat clientilor ce ne vizitau in studio, avand acolo un album de prezentare de la acest eveniment.

A fost o nunta asteptata de ceva vreme pentru noi, stiam ca va fi ceva deosebit. Atentia la detaliile organizatorice era evidenta si rezultatul trebuia sa fie pe masura. Totul – de la accesorii la muzica, locatie, machiaj, etc, totul  a fost ales cu grija.

Pregatirile celor doi au avut loc la Grand Hotel Continental, intr-un cadru extrem de relaxat si elegant.

Petrecerea de la Ambasad’or Events a continuat in aceeasi linie. Decorurile minunate au fost asigurate de catre cei de la Maison Dadoo, prin talentatul si regretatul Darius.

Chiar trebuie sa cerem ajutor pentru texte de acum inainte. Nu mai stiu ce sa scriu 🙂 Si inainte sa ma asez la computer aveam ceva idei 🙂

 

fotografii detalii nunta foto pregatiri mire pregatiri de nunta pregatirile mirelui portret mire portret ginere pregatiri nunta la hotel cavaleri de onoare detalii mireasa fotografie machiaj mireasa pregatiri mireasa fotografii pregatiri nunta portret mireasa fotografie de nunta Bucuresti prima intalnire sesiune foto hotel continental portrete mireasa flower girl ceremonie religioasa fotografii nunta biserica fotografii slujba religioasa nunta foto miri biserica portrete miri in biserica iesirea din biserica cavaleri si domnisoare de onoare fotografii de grup domnisoare de onoare sedinta foto la mogosoaia buchet de mireasa portrete nasi sesiune foto ambasador sedinta foto bucuresti sesiune foto in ziua nuntii sedinta foto miri sedinta foto interior local detalii Ambasador events fotografii primul dans dansul mirilor fotografii petrecere nunta momente amuzante nunta foto party nunta fotografii dans nunta fotograf nunta bucuresti fotografii spectacol nunta loredana foto aruncatul buchetului fotograf nunta Constanta


  • Cand fotografiile vorbesc de la sine, textul nu mai conteaza. In caz de nu mai sunt idei, probabil poti cere o mana de ajutor de la miri, si sa le scrii povestea lor. Intr-adevar, se observa ca detaliile evenimentului au fost alese cu grija :). Felicitari pentru fotografii si succes in continuare!

  • Casa Anke said:

    Foarte frumoase fotografiile. Mirii au ramas cu niste amintiri deosebite !