Giorgiana si Adrian – o nuntă interesantă

Facem fotografie de nunta de peste 10 ani. Ce am putea gasi intresant la o nunta?
Unii ar zice ca-i plictisitor sa fotografiezi nunti. Aceleasi pregatiri, hore, slujbe religioase, acelasi obiceiuri fotografiate de fiecare data. Ei uita de singura variabila din tot procesul unei nunti, oamenii. Oamenii fac ca evenimentele sa fie unice, mai fastuoase sau mai simple, mai agitate sau mai relaxante, traditionale sau … mai diferite.
In 2017 i-am cunoscut pe Giorgiana si Adrian. De la inceput ne-au spus ca vor avea o nunta simpla si vor sa le facem cateva fotografii la biserica si la petrecere, apoi dupa nunta sa facem cateva fotografii cu caini, pe plaja. Si cel mai important, ne-au informat ca nu le place sa primeasca prea multe indicatii din partea fotografului. „Perfect!” mi-am zis 🙂
A sosit ziua nunti, totul s-a intamplat asa cum am stabilit. O nunta simpla, frumoasa, cu prieteni apropiati bucurandu-se impreuna de momentul lor.
Sedinta foto de dupa nunta a fost si ea simpla. Adrian a venit pe plaja Corbu cu o autoutilitara plina cu… caini. Da, au fost mai multi caini decat ma asteptam 🙂 Patrupedele au fost foarte incantate de plimbarea pe plaja, atat de incantate incat au fost foarte greu, spre imposibil de controlat.
Toata sedinta foto TTD a durat 16 minute…

 

 


  • Mihai Medves said:

    Foarte reusite cadrele, Bravo pentru amandoi !