Laura & The Girls, sedinta foto

Pe Alice si Dragos i-am fotografiat in 2008. In urma cu aproximativ o luna ne-a sunat Alice sa ne propuna o sedinta foto mai neobisnuita. Urma sa vina in Constanta de 1 mai pentru o petrecere intre fete inainte de nunta Laurei. Am pus totul la cale si pe 2 mai la ora 11 dimineata ne-am intalnit in holul hotelului unde erau cazate. Sedinta foto a fost o surpriza pentru Laura care nu banuia nimic. Dupa o mica sedinta de organizare am pornit-o la drum si rezultatele se vad mai jos. Am avut la dispozitie numai 2 ore pentru ca toata lumea trebuia sa ajunga la Bucuresti… practic toate fetele erau pregatite de drumul inapoi spre casa, nicidecum de ce a urmat.

Nu stim ce au facut cu o seara inainte si cum s-au comportat, dar la intalnirea cu noi fetele au fost ca niste ingerasi 🙂

Trebuie sa mentionam ca am avut un asistent de lux la aceasta sedinta foto -  pe Mihaela de la Photoone


 • Razvan Lupan said:

  felicitari..super frumaose fotografii!

 • PhotoONE said:

  Da, frumoasa colaborare si mai ales fructuoasa si binefacatoare la spirit !
  Baieti, fiti siguri ca repetam figura, data viitoare insa il prindem si pe Marius cu timp liber si facem noi declansarile iar voi tineti blenda, hihi.

  Va pupam
  PhotoONE (Mihaela si Marius)

 • gabi&filip said:

  Mergeam intr-o zi, de curand (1 mai), catre Rouen iar campurile Normandiei erau galbene-galbene...Numai niste nori rataciti pe cer...Ne-am intrebat atunci oare ce-ar face baietii adorati din florile acelea "amestecate" cu norii? Si poftim! Veniti cu fotografiile astea fumoase foc! ce sa mai zicem despre Laura in lanul blond, parc-ar face parte dintre flori! Bravo fetelor pentru idee si voua adoratilor :), pentru rezultat!
  Va pupam!

 • Gaby said:

  Ai pozat Ielele ! :) bravos man .. dar nu te vad bine :))

 • Gaby said:

  IELELE *

 • Alin said:

  Absolut superb. Bravo "ingerasilor"

 • mariuca said:

  senzationale aceste fotografii - culori nemaipomenite, cadre pline de dinamism, fete frumoase foc...felicitari, felicitari!

 • Marius said:

  super, ce-a mai tare e ceea cand o tine cu mainile sus, super fain.. imi place la nebunie, iar ideiile is grooozave :)

 • alexandra said:

  Cred ca sunt cele mai frumoase poze. Mi-au placut toate.... dar ideea asta este geniala.