Sandra, Marius, Zara, MathiasSesiune foto de familieCheile Dobrogei

Cand revezi clienti vechi si iti dai seama ca au copii asa mari iti dai seama cum trece timpul peste toti. Iti mai dai seama ca e extrem de important sa ramai frumos pe dinauntru si pe dinafara indiferent de ani.

Sandra si Marius au ramas asa de cand ii stim. Adica de prin 2010 parca. Intre timp ne-au mai vizitat si am realizat pentru ei o sesiune foto de familie cu 14 membri adusi din toate partile Romaniei special pentru asta.
Acum au revenit un pic in tara si ne-au sunat din nou, de data asta pentru ceva mai restrans. I-am revazut cu placere pe parintii lui Marius cu ocazia asta, si i-am cunoscut pe Zara si Mathias, acum ceva mai mari si cu mai multa personalitate. Ne-am distrat la sedinta foto foarte mult, am mai povestit, ni s-a spus ca Mathias este foarte serios de felul lui si nu prea rade in poze. Noi am constatat altceva 🙂

Pe Sandra si pe Marius sigur i-am cucerit noi cu ceva de tot revin la noi. Dar feed-back-ul din partea celor mici de dupa scurta intalnire cu ei a fost – „cand ne mai vedem cu baietii din nou???” – lucru care ne umple inimile de bucurie.

Acum cand scriu randurile astea am cautat postarea de ultima data si am vazut cateva fotografii foarte faine cu cei doi, de cand erau mici. Va invit sa le vedeti si pe acelea la linkul de mai sus.