Trash the dress la malul mariiAndreea si Tudor

Toti fotografii stiu – lumina cea mai buna este dimineata sau dupa-amiaza spre seara. Asta nu insemna ca in rest nu se pot realiza fotografii frumoase, dar e mai bine de obicei in aceste mici intervale denumite „golden hour” – imediat dupa rasarit sau imediat inainte de apus.

Andreea si Tudor au venit tocmai din Iasi pentru a le face o sedinta foto dupa nunta. Si au vrut neaparat cu noi si neaparat si pe malul marii. De ce aici? Pentru ca tot la malul marii s-a intamplat si cererea in casatorie, la care am fost si noi martori si de la care puteti gasi imagini minunate aici.

Am gasit impreuna o locatie promitatoare prin vecini si am decis sa facem sesiunea foto de dimineata. Apoi au urmat calculele – soarele rasare pe la 6, 2 ore de mers cu masina, totul e simplu – trezirea la 3.30 :).

In Bulgaria am fost asteptati cu vant si frig (cel putin in prima parte a sesiunii). Vantul a dus si la un accident semi-fatal pentru drona – in caz ca va intrebati de ce nu exista decat 2 cadre de sus… Din fericire acum drona e bine – asta cred ca nici cei doi nu stiau pana acum.

Noi avem o teorie – cum ca fotografiind oameni faini nu ai cum sa gresesti. Fotografiile pur si simplu ies singure, cateodata chiar si in ciuda oboselii sau lipsei noastre de inspiratie in unele momente. Pentru ca cel mai important in fotografiile de nunta sau de cuplu/familie nu este fotograful sau stilul pe care acesta incearca sa il impuna cateodata, ci cei din fata aparatului de fotografiat si relatia dintre ei.

In caz ca ati citit si textul de la articolul precedent cu cei doi si va intrebati de ce aici pare ca e scris stangaci de altcineva – asa este. Acesta este scris de noi, si noi ne pricepem la fotografii, nu la scris.