Sesiune foto in lavandaUn alt fel de fotografii de maternitateBogdan, Ionut, Corina + 1

Ce poate fi mai rau decat sa planifici o sesiune foto intr-un camp de lavanda si odata ajunsi acolo sa vezi ca esti in mijlocul unui amplu proces de recoltare a lavandei?

Ma pot gandi pe loc la cel putin 2000 de lucruri mai rele 🙂

Cam asta s-a intamplat de curand la sesiunea Corinei si a familiei sale. Am ajuns cu 5 minute inaintea lor la locul stabilit si am gasit combine, tractoare, remorci…norocul nostru ca s-au oprit pentru ca era destul de tarziu in zi, inspre seara si probabil se terminase ziua de munca. Si am gasit si jumatate de camp de recoltat.

Ce facem in situatia asta??? Ne aducem aminte ca nu am venit acolo la fotografiat lavanda, ci povestea acestei familii frumoase pe cale sa se extinda. Lavanda – pe cat de faina si exotica este la noi –  este doar un fundal pentru ce conteaza cu adevarat in fotografii. Oamenii si relatiile dintre ei.

Asa ca aici nu o sa vedeti nici o poza super-mega aranjata si nu a fost implicat nici un stilist in aceasta sesiune de familie. Nu am adus palarii galbene sa fie un contrast fain intre culori, nu i-am trimis la shopping inainte. Ba chiar am si plecat din lavanda si am continuat pe unde s-a nimerit sa ne duca joaca lor si a noastra.

Fotografiile sunt mai jos.