Lavi si BogdanA raw love storysesiune foto la munte

Corporatisti de meserie, cu dor de duca in suflet in timpul liber. Afară, in natură, aici simtim ca suntem noi, Lavinia si Bogdan. The real us, asa cum ne vezi zi de zi. Aici ne găsim si ne regasim cel mai bine, departe de strazile aglomerate si de buzz-ul capitalei.

Asa ne-a găsit si sesiunea foto, pe care am propus-o prietenilor noștri: cocoțați pe dealurile verzi, naturali si plini de energie, chiar dupa o zi in care toti participasem la o cursa de alergare montana. Cu febra musculara la pachet, cu fețele arse de soare si vânt, am pornit la drum.

A urmat o poveste RAW: cu bocancii din dotare, părul nearanjat, in echipament de munte și un singur set de ținute de “poze”. Asa am ales sa ne spunem povestea si sa se audă peste munti si vai ca ne casatoooorim.

Stangaci, la prima sesiune foto in cuplu. Nu stiam cum si ce trebuie sa facem la o sedinta foto, asa ca am facut ce am stiut mai bine:  ne-am luat de mana si ne-am distrat, #pebune. Asta pana cand a venit apusul si s-a lasat frigul peste noi. Atunci nu a mai fost asa fun. Asa ca a doua zi mi-am tras pe mine pantalonii de trekking, jacheta windshield si perechea de adidasi, inca murdara de noroi. Totul a fost ca o plimbare fun la munte. Naturali, simpli, cu zambetul pana la urechi.

Am uitat de camera foto, de blitz, de cei de jur si am reusit sa imortalizam cele mai frumoase lucruri pentru noi: libertatea, fericirea, dragostea.

Enjoy!