Rafi si GeorgianaFotografie de nuntaNunta la Seratta

Astazi se implinesc 2 ani de la nunta lui Rafi si a Georgianei. Si totodata aproape 2 ani de cand il „amenint” pe Rafi ca il pun pe blog.

Iata ca a venit timpul lui. Acus urmeaza sa ii fotografiem la botez si am zis totusi sa respectam time-line-ul si pe blog 🙂

Rafi – pentru cine nu stie – este fotograf. Il adaugam si pe el la o lista destul de lunga de colegi fotografiati de catre noi. De prieteni fotografiati de noi.

Poate pentru ca este fotograf si a vazut si participat la multe evenimente a stiut cum sa managerieze ziua nuntii astfel incat totul sa iasa bine. Si sa fie timp pentru toate si mai ales sa se simta bine la propria lui nunta. Lucru de care multi miri uita ….A fost o nunta intre prieteni, la care absolut toata lumea s-a simtit bine, inclusiv noi. Cred ca asta se poate vedea si din fotografii.

Locatia aleasa de el a fost una perfecta – La Seratta

Eu ma bucur ca sunt prezent in albumul lor de nunta. Cristi nu e, inca sufera din cauza asta 🙂

Le multumim si aici celor 2 pentru ca ne-au acordat acest privilegiu si pentru ca sunt prietenii nostrii de atata vreme. Acum ca noi ne-am facut treaba si am postat pe blog asteptam mult-promisa sesiune ttd la munte, la Venetia, in Dolomiti si toate celelalte locuri de care am discutat pana acum :)) Rafi?