Monica si MirceaFotografie de nunta in ConstantaNunta la EGO Balroom

La o nunta fotograful trebuie sa fie prezent de la inceput, de la machiaj, sa fotografieze detaliile, pregatirile mirelui si ale miresei,  apoi sa urmeze mirele pana la nasi, apoi inapoi la mireasa, obiceiuri, biserica, petrecere, etc. Fotograful stie cel mai bine cum se face, ce se face, cand se face. Trebuie sa se intalneasca cu mirii si sa discute in detaliu ziua nuntii, sa se obisnuiasca unii cu altii pentru a le fi mai usor. Eventual sa faca o sesiune foto de proba. Sa le spuna cum se face, ce se face, cand se face.

Sau NU.

Cei ce ne cunoasteti stiti ca am fost ironici mai devreme. Noi credem cu tarie ca fiecare pereche de miri trebuie sa isi faca nunta fix asa cum isi doresc ei. Nimic nu „se face”. Nimic nu e obligatoriu. Obligatoriu este sa se simta bine si sa fie convinsi ca isi vor uni viata cu persoana potrivita.

Cu Monica am avut cred cel mai mic contact de dinainte de nunta. Cateva mailuri si o conversatie la telefon. Suficient ca sa intelegem ce isi doreste. Ne-am intalnit cu Mircea prima data la cununia civila ce a avut loc in aer liber – pe iarba in fata bisericii.  Da –  fara pregatiri, fara obiceiuri. A fost alegerea lor si pot spune ca nu a stirbit cu  nimic din frumusetea albumul de nunta.

Daca ar fi sa descriu nunta lor foarte scurt as spune eleganta si stilata.

Petrecerea a avut loc la EGO Ballroom Mamaia, locatie ce deja ne-a obisnuit cu servicii de calitate.