Fotografie de nunta: Alina si Radu

Da… stim… am intarziat putin cu postatul pe blog. Cineva a decis ca ziua sa aiba numai 24 de ore. Asa ca nu suntem numai noi de vina…
Am reusit sa ne mai terminam din proiecte si a venit si momentul sa ne reapucam de postat pe blog. Vrem sa postam intr-un ritm mai alert.. poate-poate reusim sa punem fotografii de la fiecare eveniment la care am participat de la ultima postare…chiar daca asta inseamna  mai putine fotografii, sau – ca in cazul postului de azi – sa  imbinam fotografiile de la nunta cu cele de la o sedinta foto de dupa eveniment.

Lasand la o parte aceasta introducere vi-i prezentam mai jos pe Alina si pe Radu. Cei doi au fost de-a dreptul minunati, dar ne-au oferit doar  5 minute de sedinta foto in ziua nuntii. Au incercat sa se revanseze la 2 zile dupa nunta la sedinta foto planificata in Bulgaria. Dupa cateva ore de mers… am ajuns la locatia stabilita in mijlocul potopului. Ploaia a incetat in 10 minute si ne-am putut face sedinta foto linistiti, dar cadrul nostru preferat a fost realizat in ploaie. • Laur Cliante said:

  Excelente, ca de obicei.
  Ma uit si ma intreb cand o sa incetati sa tot ridicati stacheta.
  Am o banuiala cum ca nu...
  Cele bune
  L.

 • laurentiu said:

  frumos;munca multa pt a ajunge aici.felicitari!

 • gABI said:

  finally§§§
  URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
  Foarte frumoasa mireasa voastra dar si ginerele ei!
  Cat despre ultima poza...MUUUTAAA SUNT MUUTAAA!!! :)
  BRAVO si-mi pare bine ca v-am batut la cap, voila ce rezultat avem aici! Ne mai clatim si noi ochii, mai suntem putin gelosi, ne mai e dor de voi si tot asa :)
  VA PUPAM, SARBATORI FERICITE!

 • maria r said:

  In general toate pozele sunt peste orice fel de asteptare..dar cea in ploaie e absolut extraordinara..ma intreb cam cat talent si pasiune iti trebuie ca sa faci astfel de poze..astfel de poze care sunt dincolo de orice fel de tehnica sau tehnologie!!!

 • dan deaconu said:

  Superbe....

 • any mary&mihai said:

  Băieţi, iarăşi v-aţi auto-depăşit. Felicitări încă o dată!

 • any mary&mihai said:

  Foarte frumos şi simplu buchetul miresei. Felicitări!

 • Alina Ilioi said:

  Şi felicitări pentru ceea ce aţi reuşit să faceţi