Laura si Mihai : Nunta

Bucuresti, august 2011. Pe Laura am avut ocazia sa o cunosc cu cateva saptamani inainte de nunta, cand am discutat cateva detalii despre colaborarea ce urma. Pe Mihai l-am vazut prima data cu o seara inainte de ziua cea mare. Ce sa zic… noua ne-a placut mult de ei….au revenit in tara special pentru a se cununa si pentru a face o petrecere alaturi de cei dragi. Si asta a fost nunta lor: o petrecere. Multe lucruri nu au iesit conform discutiilor noastre prealabile, o sedinta foto anulata din cauza micilor intarzieri, locul pregatirilor mutat in dimineata nuntii… dar … intr-un final tot evenimentul a fost o reusita. Pot sa spun (cred ca am voie) ca a fost nunta mea preferata din 2011. A fost exact dovada ca daca cei doi tineri casatoriti se simt bine… totul iese perfect. Doar de asta e nevoie. Si fotografiile rezultate reflecta exact starea lor de spirit.
In aceeasi tema – cu inceput cu probleme si final reusit este si povestea din spatele camerei. Nu reuseam sa gasesc un asistent pentru evenimentul lor. Cei care ne insoteau de obicei erau ocupati. Si … tot raul spre bine… pana la urma am fost insotit de colegul si prietenul nostru Cristian Martinetz care a fost si asistent si second shooter….
Stiu – tot spun de petrecere si mai jos nu e nici un cadru de acolo. Nu pentru ca nu sunt bune, ci pentru ca si-au dorit sa ramana private….  • Mihai said:

    Senzationale fotografiile.