Bianca si RazvanFotografii de logodna in BucurestiSesiune foto la Linea Closer to the Moon

Februarie anul acesta a fost foarte calduros.  Si surprinzator pentru unii. Intr-o astfel de zi calda (15 grade) ne-am vazut prima data cu Bianca si Razvan, sa ne cunoastem inaintea evenimentului pe care urma sa il fotografiem. Ne-a cam placut de ei pentru ca sunt tineri, deschisi, frumosi.

A doua oara cand ne-am vazut a fost la o saptamana dupa, in ziua in care a fost cununia civila. Erau -8 grade cand am plecat de acasa (deci e clar ca nu exista incalzire globala 🙂 ).  I-am regasit la fel de frumosi si tineri dar mai bine imbracati 🙂 Si inconjurati de cei dragi. Sesiunea foto programata pe strazile din centru a trecut in interior din grija pentru bebele ce va sa vina. Norocul nostru ca am avut unde. Si cu cine 🙂

Linea Closer to the moon este localul unde a avut loc petrecerea si acolo am facut si sesiunea foto. Chiar daca probabil este mai cunoscut pentru terasa lui, de data asta era cam acoperita de zapada si nu am avut acces. Dar ar fi fost epic sa avem cateva cadre si de acolo.

Asa este doar ….. semi-epic??? 🙂 Ce ziceti? Va plac?

Daca o sa vedeti cadre si cu botezul pe la noi prin portofoliu  la un moment dat – veti sti sigur ca le-au placut si lor.