Ruxandra si MariusTrash The DressO sesiune foto la malul marii

Ruxandra si Marius au avut nunta demult. Ce imi aduc aminte este ca ziua nuntii lor a avut desemnat un cod rosu de canicula. Funny enough astazi in multe judete din tara e cod rosu de ninsori si viscol… 🙂

Imi aduc aminte ca la restaurant am gasit o doamna extrem de amabila care m-a ajutat si mi-a facilitat un duș, fapt care a starnit invidia imediata a lui Marius.  Imi mai aduc aminte multe lucruri, dar nu sunt de publicat. Cam atat pot spune despre nunta. A, da – si ca a fost frumoasa  🙂

La sesiunea de dupa nunta (care mai demult se numea Trash the Dress, si pe care noi inca o numim astfel cam degeaba, ca nu mai stricam de mult rochii de mireasa), cei doi au vrut sa mergem intr-un loc drag lor. Intr-o mica statiune pe malul marii. Si ca si cum noi nu am  avea suficient mal de mare – am ajuns la vecinii si prietenii nostri bulgari.

A fost o plimbare placuta pe plaja si pe langa circuitul de golf de acolo, unde din pacate am ajuns un pic cam tarziu. Dar si seara se pot face fotografii frumoase zicem noi.

 

PS – de un lucru trebuie sa fiti constienti: daca colaboram la nunta o facem ca sa fotografiem, nu sa scriem. La fotografie ne pricepem mai bine. Vedeti mai jos!