Sesiune de logodna – Carolina si FlorinEste asa importanta locatia unei sedinte foto?

De multe ori cand stabilim o sesiune foto cel mai mult ne ia sa alegem locul unde sa se desfasoare aceasta. Dar de cele mai multe ori nu este atat de important precum se crede in general.

Intotdeauna am discutat cu oamenii ca este mult mai important ca locatia aleasa de ei sa aiba o legatura cu ce fac ei, poate locul unde merg des in concediu, la plimbare, locul unde s-au cunoscut, ceva strans legat de un hobby al unuia dintre ei sau si mai bine – al amandurora. Pentru ca noi incercam sa fotografiem oameni si relatia lor, nu locul. Si da, suntem de acord – un loc bine ales poate da mood-ul sesiunii si poate scoate la suprafata cadre minunate in care protagonistii sa se simta in largul lor. Dar acest loc poate fi extrem de aproape de casa cateodata.

Noi locuim in Constanta. Pentru cine nu stie – in Constanta avem fix 1 parc.  Si cateva locuri fara blocuri sau semi-parcuri sau cum vreti sa le spuneti. Dar 1 singur parc. Vorbeam cu cineva si spuneam ca in parc la noi  – fata de alte localitati – nu prea se fac sesiuni foto. Fiind singurul pare prea banal, prea la indemana. De multe ori e aglomerat.

Pe Carolina si pe Florin i-am fotografiat in acest parc. Si ca intotdeauna – oricare ar fi locatia – noi cautam in primul rand lumina. Daca ai lumina buna poti face orice oriunde. La fotografii ma refer, sa nu deviem.