Fotograf de nunta in pandemieNunta Anului 2020Eugenia si Ali

Am sa fiu cat se poate de sincer. Prima daca cand am vazut e-mailul de la cei doi am vrut sa il ignor. Era o chestie interminabila, multe intrebari, ce-i drept – frumos aranjate in pagina, cu numere de ordine, parea ca ne pregatim sa facem o oferta pentru o naveta spatiala, nu pentru a fotografia o nunta. Apoi m-am si uitat pe el si l-am citit. Mi-am schimbat parerea initiala dupa ce am parcurs intregul mail. Mi-am dat seama ca intrebarile erau justificate avand in vedere piata foto de la noi din tara – unde oricine cu o camera incearca sa „faca si el un ban cinstit” in week-end. Si practic totul de acolo era de bun simt. Se vedea ca unul dintre ei avea cunostinte in domeniu si stia exact ce sa intrebe – daca se face back-up, cate persoane vin, exact ce primesc in cadrul ofertei, politica noastra in caz de neprevazut, timp de livrare, existenta unui contract legal, etc.  Asa ca am raspuns rabdator la toate intrebarile si se pare ca i-am convins ca nu suntem niste weekend warriors :). Ba mai mult – cand i-am si cunoscut – am vazut ca suntem pe aceeasi lungime de unda din mai multe puncte de vedere si ne-am imprietenit destul de repede…

Cu siguranta ati auzit pe la nunti de la lautari de seama expresia „Nunta Anului”. Ei bine – evenimentul lor a fost fix asta pentru noi  – Nunta Anului 2020. Nu pentru ca a fost cea mai fastuaosa, cu cele mai multe limuzine, cel mai mare dar sau cea mai scumpa rochie. Ci pentru ca a fost singura nunta(care a avut loc fix asa cum era gandita inainte de pandemie). Si a rezistat presiunilor anului 2020 si a avut loc la a 3-a data programata, cu doar 3 zile inainte ca organizarea evenimentele sa fie din nou suspendate complet. Cam multi de 3. Stiu – e o cifra magica.

La cateva zile dupa nunta(ca sa nu zic la 3 zile) am facut si o plimbare pana la Cheile Dobrogei pentru sesiunea foto de dupa nunta.

Va lasam in compania catorva imagini cu Ali si  Eugenia: