O nunta ce ne-a mers la sufletFotografie de nunta in Bucuresti: Laura si BogdanNunta la Palatul Styrbei

Nunta asta sta de ceva vreme in queue-ul nostru de pus pe blog. Si asta pentru ca  stiam sigur ca nu o sa fiu in stare sa scriu un text la inaltime.

Si inca nu stiu ce sa scriu, dar simt ca daca nu o postam acum va fi deja uitata prin arhiva noastra.

Asa ca azi, la 4 ani de la eveniment – nunta Laurei si a lui Bogdan este pe blog. 🙂 Mie mi se pare amuzant ritmul nostru de publicat 🙂

A fost un eveniment care mie personal mi-a placut extrem de mult. Pentru ca mirii sunt frumosi, atmosfera era relaxata (chiar daca la inceput Laura avea ceva emotii), Bogdan a avut fix atitudinea potrivita pentru o nunta si toata lumea s-a simtit bine. Va intrebati care e atitudinea potrivita pentru o nunta acum pun pariu 🙂 . Din punctul meu de vedere – cred ca am mai spus-o pe aici – nunta e  o sarbatoare. In primul rand pentru miri. Ei sunt cei mai fericiti ca isi unesc vietile pentru totdeauna (exista si exceptii am auzit 🙂 ). Dar de multe ori organizarea unui eveniment de o asa amploare apasa prea mult pe miri si in ziua cea mare isi fac mai multe griji decat ar trebui. Bogdan si Laura au conceput ziua asta special pentru a se distra si a sarbatori casatoria lor impreuna cu cei dragi lor. Exista in aceasta serie o fotografie care pentru mine exemplifica cel mai bine acest lucru – cea cu alaiul care merge spre biserica.

Va las sa vedeti fotografiile si sa va aduceti aminte ca am scris de la bun inceput ca textul nu va fi cine stie ce 🙂