Vlad si AlinaCununie in pandemieJumatate invitati/jumatate fotografi

De cand ne stim noi in profesia asta intotdeauna ne-am infruntat cu o problema. Invitatia de a participa la niste evenimente ale unor amici/prieteni imediat urmata de „iti aduci si camera,  ne faci niste poze faine, ce mare lucru”. De obicei refuzam aceste invitatii pentru niste motive pe care nu are rost sa le expun aici. E o discutie lunga si nu e cazul.

Ce voiam sa spun  este ca atunci cand te roaga Vladutz sa faci asta e greu sa il refuzi… De ce Vladutz? Pentru ca il cunoastem de cand era in scoala generala si nah, era semnificativ mai tanar ca noi, restul grupului. Asa ca va fi Vladutz pana la 50 de ani. Apoi sa i se spuna cum vrea el :). Acum a crescut un pic si a si convins o super-fata sa il ia.

A fost una din extrem de rarele ocazii in care am reusit sa ne vedem cu prietenii in anul de gratie 2020. Bineinteles – in numar conform legii, in aer liber si cu masti si dezinfectant pe post de marturii 🙂 (chiar astea au fost marturiile). Am fotografiat momentul solemn si apoi la ora potrivita am facut o sesiune foto ce a durat 15 minute. Fix cele 15 minute in care nu a plouat. Cam asta a fost partea de fotografie. In rest am dat cu alcool si cu voie buna. Si cu dezinfectant. Si cu ploaie.

Abia asteptam nunta, unde o sa venim doar cu camerele de pe telefon 🙂

Later edit: De la data scrierii acestui articol s-au mai intamplat si alte chestii – ca de exemplu cei doi au devenit parinti acum cateva zile…