Simona si Madalin, nunta

Nunta Simonei si a lui Madalin a fost prima nunta fotografiata de noi in 2010, chiar daca e a doua pe blog….

Am trecut peste emotiile firesti ale fiecarui inceput de sezon si am reusit sa imortalizam – zic eu bine – cea mai fericita zi din viata celor doi.


 • Alin said:

  Splendid, marca adorastudio. Felicitari

 • Razvan Lupan said:

  foarte frumoase:D si niste miri foarte draguti

 • simona said:

  Uauuuu,pozele au iesit extraordinar.Sunt mai frumoase si mai expresive decat am sperat sa iasa,baietii au fost extarordinari si ne-au facut sa ne simtim relaxati si naturali in prezenta lor desi nu e usor pentru un cuplu la prima sedinta foto.Totul a fost profesional,de la lumini umbrelute aparate si glumele perfecte cand trebuia sa iasa un zambet perfect.Dupa toata agitatia nuntii dupa comentariile tuturor in final singurele amintiri cu care am ramas si vom ramane toata viata sunt aceste fotografii superbe pe care le vom arata mandri copiilor si poate chiar nepotilor nostri.A fost cea mai buna investitie de pana acum.
  Bafta baieti si ne vedem la botez!!!!!!!!!!!!!
  Va multumim!!

 • maria said:

  Doamne..dupa tot ce am vazut pe site-ul asta ..nu-mi vine sa cred ca avem asa ceva la noi in romania...pana acum cat am facut cercetari pt pregatirile de nunta am vazut asemenea poze doar pe site-uri americane...este extraordinar ce faceti...e chiar arta nu doar fotografie...am creat un folder special intitulat "lucruri frumoase"si am salvat in el o groaza de poze de-ale voastre..chiar daca nu-mi permit asa ceva macar ma inspir pentru nunta mea..si pur si simplu imi bucur ochii si sufletul!

 • bySilvia said:

  Nu am mai comentata de muuult ep acesst blog inspirat insa vreau sa va spun ca sunteti o inspiratie pentru miri si pentru colegii vostri, fotografi !
  Bravo, ne sunteti dragi si pacat ca sunteti asa departe de Arad ;))))
  Fiind totusi o postare de nunta, FELICITARI Simona si Madalin pentru bucuria nuntii, petnru degajarea voastra pe care ati expus-o. Simona, imi place muuuuuult voalul tau :D e super originalitatea detaliilor alese, bravo!
  Multa sanatate, clasicul "Casa de piatra|" sa va fie implinit de toto ce va doriti in casa si pe langa casa ;)))
  cu drag
  Silvia